tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Näytön paikka...

Vapaa viikonloppu meni liiankin nopeasti. Voi toki johtua nopeus siitä, että minä pakkasin vaihtovaatteet ja miehen autoon ja ajoin lauantaina Tampereen kautta kotipuoleen. Matkaa kertyi kevyet 1050km. Autossa siis istuttiin kuin tatit koko päivä ja pikaisesti visiteerattiin isotätiä, miehen isää ja siskoa. Sitten tuli eteen se näytön paikka siellä kotipuolessa.

Nyt siis minun vanhempani ovat vihdoin tavanneet mystisen miehen ja saavat vetää vapaasti johtopäätöksiä. Epäilemättä linjat käyvät kuumina useampiinkin suuntiin siitä, millainen tyyppi on kyseessä. Melkein tahtoo itseä ahdistaa, kun tietää miehen hakeneen taas töitä ja vähän kauempaa. Joutuu miettimään, miten käytännössä asiat järjestellään, jos hän töitä saa. Pohjoisessa nyt kuitenkin vielä toistaiseksi ollaan ja pysytään. Katsotaan sitten seuraavan kerran joulun ja uuden vuoden seutua sen etelän lomailun suhteen.

3 kommenttia:

  1. Hmmh.. Pitääkin vissiin "tietäviltä" tahoilta kysellä hieman.. :-D

    Muistakin sitten vuodenvaihteessa ottaa yhteyttä tännekin päin, mikäli ei liian kiirettä sillä reisulla ole. Nimim. Olispa kiva taas nähdä

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tuli taas päivitystä.. olen uteliaana käynyt kurkkimassa päivittäin. Ajattelin jo että olet hautautunut ensilumen alle (kai se sinne jo on satanut?) kun ei mitään kuulu.

    t. Pallomaha

    VastaaPoista
  3. Mitä... Olet käynyt täällä ihanuutesi kanssa??? Hienoa!
    Olispa ollut kiva nähdä...
    No sitten seuraavan kerran.
    Terkkuja sinne Laphin reunoille!

    VastaaPoista