perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Isot pojat...

Isot pojat väittivät oireet kuultuaan, että "selvä tapaus, vetonivel on foortista mennyt". Muut isot pojat säestivät, että "nimenomaan ja jetsulleen, sitähän mekin arveltiin". "Ihan selvästi on vetonivel juu", tuli yhden jos toisen autoexpertin suusta ennen tätä aamua ja foortin renkaidenvaihtoa.

Paha ääni siitä lähti, kun hurautti aamusella foortin paikallisen SEOn pihalle ja parkkiin. Korjaamon sedälle annoin avaimet kouraan ja sanoin, että renkaat pitäisi vaihtaa ja samalla kurkata repsikan puolen renkaan touhuja vähän tarkemminkin, kun se pitää rumaa ääntä ja on väljä. Setä katsoi hetken aikaa siihen malliin, että teki varmaan mieli sanoa jotain naisista ja niiden autotietämyksestä. Otti kuitenkin avaimet ja lähti etsimään foorttia pihalta.

Kahvi oli puolivälissä, kun setä tuli sanomaan: "laakeri sieltä on rikki ja löytyy meiltä varastosta, jos haluat, että pistetään kerralla kuntoon". Tietystihän minä halusin, että laitetaan. Setä meni takaisin korjaamon puolelle ja puolen tunnin päästä tuli takaisin kahvitauolle. Pultti oli mennyt poikki ja joutuivat nyt poraamaan sitten pois sen. Menisi vähän pidempään.

Lopulta se sitten oli valmis. Kesägummit alla ja foortti pihalla auringonpaisteessa uusi etulaakeri kimallellen. No niin.. Eihän sitä laakeria tietysti voi nähdä, mutta sen voi kuulla, ettei se ole rikki. Mikä nautinto, 150€ laskusta huolimatta.

Isot pojat olivat jälleen väärässä...

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että auto on kunnossa, nyt voit sitten helpommin ajaa tänne etelämmäskin.. :) t. Katja

    VastaaPoista
  2. Jeps.. Pakko se on korjauttaa menopeliä sitä mukaa, kun se hajoaa käsiin... tai kaasujalan ympärille..

    VastaaPoista