lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Hiihtoloma...

Nysse sitten alkaa täälläkin, se kauan kaivattu hiihtoloma. Siis ei minulla ala, turha toivo, mutta lapsilla ja nuorilla. Sen seurauksena minun ei tarvitse pyörittää viikkotoimintaa seuraavalla viikolla ja saan pidettyä pitämättä jääneitä vapaita pois. JEE! Liput liehumaan ja tuubat soimaan!

Miltei viikon kestävät vapaat aiheuttavat sen, että minua tuskin näkyy edes työmaalla. Poikkeuksena maanantai, kun pitää maksaa laskut ja perjantai, kun täytyy pitää nuorille leffamaraton. Siinähän sitä ollaankin melkein työmaattomia, kun vain kahtena päivänä viikossa käy työmaalla. Taitaa vaan venyä se perjantainen käynti sitten lauantaihin asti. Muistaakseni lupasin, että elokuvia voidaan katsoa koko yö. Harvinaisen älykäs lupaus sinällään, kun puolet teineistä nukahtaa kesken jonkin elokuvan ja sitten pitää itse vaan sinnitellä hereillä sen kuorsauksen keskellä. Pitäisi varmaan joskus ajatella asiaa aivoillaan.

No jaa, hiihtolomaviikko kuitenkin antaa mahdollisuuden nukkua pitkään edes muutamana aamuna. Se on positiivista tässä konkurssissa. Nautin siis siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti