torstaina, toukokuuta 18, 2006

Varoitusaika?

Kuinka paljon on kohtuullinen varoitusaika? Siis pitääkö ihmiselle todellakin riittää tunti ja kymmenen minuuttia siihen, että täydestä unesta on suihkunkäyneenä ja täysin valmistautuneena tekemässä toisen töitä?

Minut siis herätettiin puhelinsoitolla tänä aamuna klo 6.50 ja komennettiin pitämään lyhyt esitys vapaasti valitsemaani työalan aiheeseen liittyen klo 8.00. Ei ollut vaihtoehtoja. Äkkiä suihkuun, aamupalaa syödessäni yritin jotain esitystä valmistella ja sitten jo autoon 7.40 ja menoksi.

Ennenkin minulla on ollut sellaisia tunteita, että töitä torpataan niskaan aivan liian lyhyillä valmistautumisajoilla. Kohtuullista olisi ollut, että eilen olisin saanut tehtävän. Olisin voinut aivan oikeasti jotain valmistella, enkä mennä siitä kohtaa, missä aita on matalin. Vaan ei auta itku eikä parku markkinoilla. Kohta on toinen vastaavan tyyppinen esitys, mutta kohderyhmä on hieman erilainen eikä samaa esitystä siis voi käyttää. Joskus sitä vaan toivoo, että kaikki asiat menisivät niin yksi yhteen, ettei tarvitsisi aina kaikkea muokata ja muunnella.

En tiedä...

Onneksi on edes kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti